A Note On Treatment And Privacy Of Slaves

Bij het bezoeken van mijn website en diary Godiva Liaisons zal je      foto's van jongens zoals jij tegenkomen. Sommige van jullie        willen niets dan een van mijn publiek vernederde Pigs worden en         sommige van jullie niet, om een of andere reden.

Het zal je ook opvallen dat er geen foto's te zien zijn van sommige slaven waarover ik schrijf op het internet, en er waarschijnlijk ook nooit zullen komen.

Waarom is dat?


Het antwoord is simpel en Regel Nummer 1 ik doe nooit iets wat niet voordelig is voor Mij.


Als ik in de veronderstelling ben dat het zijn carrière zal schaden zal ik dat nooit doen, en zo mijn toestroming van geld te zien dalen. Dan is het niet voordelig voor mij om zijn smerige foto's die ik hem heb laten maken overal op het internet te plaatsen.


Ik doe nooit iets wat niet voordelig is voor Mij!


Als jij geen initiatief of toestemming hebt gegeven om jezelf te begeven in de wereld van Godiva's web van blackmail en eisen zal jou informatie op geen enkele wijze tegen je worden gebruikt.


Waarom is dat?


Ik doe nooit iets wat niet voordelig is voor Mij!


Als jij twijfelt om een cadeautje van mijn wishlist aan te schaffen omdat je bang bent dat ik achter jou persoonlijke informatie zal komen, doe niet zo achterlijk en bestel nu direct iets voor mij.


Waarom is dat?


Ik doe nooit iets wat niet voordelig is voor Mij en omdat jij een waardeloos speeltje bent dat niet eens een kommetje smerige Noodles verdient, laat staan extra geld voor iets anders dan de basisbehoeften – en dan ben ik nog gul.


 

© 2018 EbonyGoddessGodiva.com and GoddessGodiva.nl All rights reserved. No portion of this Web Site may be reproduced in any form, or by any means, without prior written permission from GoddessGodiva