Ways to save for Godiva

Sommige van jullie sukkels zijn jammer genoeg armoedzaaiers. Dit versterkt alleen maar wat zielige mislukkeling jij werkelijk bent. Thank Goddess dat ik er ben. Ik zal je laten zien dat zelfs een sukkel zoals jij zichzelf kan veranderen in een vetgespekte spaarvarken voor mij om kapot te slaan! Het maakt niet uit of je veel verdient zodat ik dat lekker kan inpakken. Er zijn altijd manieren om te sparen en steeds meer en meer te sturen!


Ditch The Dependents

Nu dat je mij hebt gevonden is er geen reden meer om familie te hebben. Ik ben je beste vriend, jou moeder, jou verlosser, het licht aan het eind van de tunnel en vanaf nu af aan draait jou leven om Godiva. Deze geldverslindende geldwolven moeten uit jou leven worden gebannen. Geen vrouw, geen vriendin Nada! It is Mine, All Mine!No Pets Allowed

Huisdieren zijn niet toegestaan tenzij je van plan bent om ze te laten verhongeren of naar de voedselbank voor dieren te brengen hahahaha. Ze zijn zinloos en kosten alleen maar geld. En aangezien je elke cent nodig zal hebben om mij tevreden te houden is het beter dat jij je huisdieren naar het dierenasiel brengt of nog beter verkoop ze en geef ze zo een beter onderkomen en geef het geld aan Godiva.


Secondhand clothing

De gemiddelde consument spendeert meer dan 1500 per jaar uit aan kleding. Stop met het kopen van nieuwe kleding en schoenen want je verdient het niet! Vanaf nu af aan koop jij kleding bij het Leger Des Heils, Kringloopwinkel of andere tweedehandswinkels. Thuis kan jij lekker naakt rondlopen dus je hebt alleen kleding nodig om naar het werk te gaan en er zo voor te zorgen dat jij Godiva van een luxueuze leven kan voorzien.


Start eating worse

Vanaf nu zal jij coupons uit huis aan huisbladen en kranten knippen en alleen nog maar winkelen bij de Aldi zeg maar gedag tegen Albert Heijn. Alleen nog maar slecht en goedkoop voedsel voor jou en het beste voor jou godin GoddessGodiva. Precies zoals het hoort dus begin maar te knippen als een echte desperate housewife.


By bike

Jij kunt je auto nu te koop aanbieden want vanaf nu ga je alleen nog maar met de fiets. En natuurlijk zal je de opbrengst van de verkoop aan Godiva doneren. Door het fietsen naar je werk of het nemen van het openbaarvervoer zal jij de natuur een groot plezier doen naast het sparen voor Godiva. Do I need to say more?Stop smoking

Roken is een dure gewoonte en jij zult daar nu mee stoppen. Het kost minstens 5 per dag en dat is 1825 op jaar basis. Jij zult ook geld besparen op jouw ziekten kostenverzekering. Als je het moeilijk vindt om te stoppen dan heb ik genoeg ideen voor dingen waar jij op kan zuigen en ik garandeer je dat jij de sigaret binnen de kortste keren vergeet.


Save money for Godiva

Open een speciale bankrekening voor Godiva en zorg ervoor dat jouw bank elke maand een bedrag overmaakt naar mijn spaarrekening. 

© 2018 EbonyGoddessGodiva.com and GoddessGodiva.nl All rights reserved. No portion of this Web Site may be reproduced in any form, or by any means, without prior written permission from GoddessGodiva