GoddessGodiva Ten Commandments

Ik ben een drukbezette vrouw dus verwacht niet een snel antwoord. Als jij de intentie hebt om jezelf op te offeren voor mijn plezier, zal het meesturen van een donatie samen met een introductie email je beste kans zijn. Ik vind de "beloftes van geld" en het zogenaamd sturen van cadeautjes tactieken niet stimulerend werken. Voor al mijn toekomstige discipelen lees mijn tien geboden hieronder.


1. Jij zult alleen mij dienen, exclusief. Alle Sissy sletjes, geldpiggies en geldslaven zijn verplicht om mij te dienen op mijn voorwaarden.


2. Niet liegen. Leugenaars kunnen zich nooit verlossen. Tweede kansen zijn heel kostbaar. Mijn slaven moeten eerlijk tegen mij zijn.


3. Elk persoon in jou leven, jouw vrouw, vriend, ouders etcÖ, zijn totaal niet belangrijk in vergelijking met mijn kleinste wens . Als jij dit niet kan begrijpen en hier niet mee om kan gaan zal jij de deur worden gewezen.


4. Zonder een eerste donatie, zal jij moeite hebben met het trekken van mijn aandacht.


5. Jij moet alleen werken, werken en werken. Concentreer je op hoe jij mij nog meer geld kan geven. Op deze manier zal jij je taak als slaaf vervullen en zal ik jou misschien ooit op een dag toevoegen aan mijn lijst van favoriete slaven.


6. Jij mag mij alleen aanspreken als jij respect toont en graag in een onderdanige positie wilt verkeren.


7. Een slaaf definieert zijn status door regelmatige betalingen aan mij te doen op aanwijzing van mij.


8. De volgende punten zijn heel belangrijk voor mij anders zal je als een faker worden bestempeld: eerlijkheid, punctualiteit, betrouwbaarheid, geduld, solvabiliteit en bescheidenheid.


9. Mijn orders staan niet open voor discussie. Ik geef ze en ik heb goed nagedacht over wat ik van jou verwacht en of ik dit van jou kan eisen gezien de omstandigheden waarin jij je bevind en die jij aan mij hebt geopenbaard.


10. En dan nu mijn laatste regel. Hij die zich zonder echt te wensen, en realistisch gezien dit te kunnen na het lezen en erkenning van mijn geboden, niet als een betalende slaaf, maar als een zeurende slaaf bij mij aandient zal onmiddellijk genegeerd worden.


* Val mij niet lastig als al jou kredietkaarten hun limiet hebben bereikt, je werkloos bent, of een student zonder geld. Jou financiŽle problemen kunnen mij niets schelen.


 

© 2018 EbonyGoddessGodiva.com and GoddessGodiva.nl All rights reserved. No portion of this Web Site may be reproduced in any form, or by any means, without prior written permission from GoddessGodiva