Humiliating you bring ME Hours of FUN!


Als er iets is wat het mannelijk geslacht meer verdient dan het leven zelf, dan is het om tot op het bot vernederd te worden door een verschrikkelijke mooie bitch op hoge hakken. Ik doe dit met alle plezier zo ben ik van nature. Net toen je dacht nog een beetje eigenwaarde, en een beetje mannelijkheid dacht te hebben- hebben mij mooie lippen en verleidelijke stem jou zodanig vernedert dat er niets meer van je is overgebleven.

Er zijn zoveel manieren die ik kan bedenken om jou zodanig te vernederen totdat jij het niveau van een straattegel bereikt, heb ik hier wat manieren opgesomd waar ik geen genoeg van kan krijgen.

Extreme vernedering

Geen grenzen, maar hardcore vernederd worden. Ik prik je in je vetrolletjes, lach om je gerimpelde huid, je dikke bierbuik, ik kleed je aan, laat je vooroverbuigen, laat je blaffen als een hondje, Ik doe met jou waar ik zin in heb op dat moment.


Kleine penis vernedering

Nou, this must be your lucky day! Goddess heeft een paar honderd centimeters vergeten toen zij jou heeft gemaakt! Het is hard he? Om in een mannenlichaam een klein pikkie te hebben in je onderbroekje. Het kon nog erger zijn- namelijk dat je een echte man bent. Maar dat ben jij NIET! Je bent een zielig stuk verdriet waar een parasiet tussen je benen huishoud Erectus Minus!

Publieke vernedering

Ik stuur je de grote boze wereld in gekleed in een tutu, wat een heerlijk idee. Maar ook een trip naar de supermarkt geheel gekleed in vrouwenkleding met een boodschappenlijstje. Ook kan ik je opdragen om in je broekje te plassen en een foto te maken van je natte slipje. Je weet nooit wat ik voor jou in petto heb, maar ik kan je een ding beloven publieke vernedering is mijn favoriet!


Natuurlijk ook.......

Pamper vernedering, cfnm vernedering, medische vernedering, bondage vernedering, feminization vernedering, kuisheidvernedering, ..... er zijn manieren voor mij om jou ego in gruzelementen uit een te laten spatten en je zult steeds terug komen voor meer!


 

© 2018 EbonyGoddessGodiva.com and GoddessGodiva.nl All rights reserved. No portion of this Web Site may be reproduced in any form, or by any means, without prior written permission from GoddessGodiva