The black bitch you are craving to serve

Ik ben de vrouw waar je alleen naar durft te kijken, maar nooit zal durven aan spreken. Ik ben mooi, donker, intelligent, jong, slank, sexy, lang zwart haar, verleidelijke donkerbruine ogen en lekkere volle lippen. Ben van nature dominant en sinds mijn tiener jaren word ik verwend door domme sukkels die smeken om met mij te gaan winkelen of cadeautjes voor mij kopen. Ben dus door en door verwend en neem met minder geen genoegen. Dus weet waar je aan begint loser, want als je mij eenmaal dient kan je niet meer stoppen. Ik ben de enige vrouw in jou leven waar je voor ademt, leeft en werkt. Je werkt als een paard om aan mijn wensen, eisen en behoeftes te voldoen begrepen. De enige QueenBee in jou leven!

Godiva is de Koninklijke Hoogheid van de vernedering, verwende prinses van de betalende sletjes, lieftallige dame van de betalende sukkels, meedogenloze schoonheid van de chantage, lovely lady van losers, instructrice van sissies, oppermoeder van baby boys. De enige echte kapitalistische dominante GoddessGodiva.


Ik ben een echte prinses, mindfucker, greedy vixen, glamourgirl, dominatrix, bitch, onvoorspelbaar, zeer egoÔstisch met een enorm humeur, maar ook een echte lieverd. Ik ben de enige echte financiŽle sadist. Het is alleen maar Me, Myself and Godiva!

Ik ben een mooie jonge donkere lifestyle domina met 2 vaste huisslaven die keihard voor mij werken. Zij draven op wanneer ik ze dat opdraag ook heb ik een in een kuisheidsgordel. Zij staan elke cent die zij verdienen aan mij af precies zoals het hoort. Dit noem je nou een financiŽle sadist. Deze donkere duivelin ziet niets goed in haar slaafjes behalve de mogelijkheid om hard voor de koningin te werken en mij te dienen op elke manier die ik eis.

Ik heb geen behoefte aan jullie sukkels. Neem van jou wat ik wil en speel met je. Dat vind ik leuk om te doen en is mijn grootste hobby. Ik ben precies waar je naar verlangt en zal je leiden naar een hopeloze verslaving en je tot in de lengte van dagen blijven achtervolgen in je gedachtes.

Mijn missie is simpel. In elke stad wilt Godiva minstens een geldslaaf hebben.

Er is maar een echte reden waarom ik het internet met aanwezigheid heb verrijkt en dat is, zodat een sukkel zoals jij de geprivilegieerde kans heeft om deze gierige onverzadigbare dominante Godiva te dienen. Jouw tranen, vernedering, dienbaarheid, adoratie, angst, geldÖ.. ik wil alles, en dat zal ik krijgen. Daar bestaat geen twijfel over.

Ik denk, zeg of doe nooit iets als het niet in mijn voordeel is.

Als ik jou was (dank Godiva dat ik dat niet ben) zou ik deze pagina sluiten, vergeten dat je mij ooit hebt gezien en KOM NOOIT MEER TERUG. Maar je hebt niet de zelfcontrole omdat te doen hť, stomme sukkel?


 

© 2018 EbonyGoddessGodiva.com and GoddessGodiva.nl All rights reserved. No portion of this Web Site may be reproduced in any form, or by any means, without prior written permission from GoddessGodiva