Say Buh-Bye To Your manhood!

Je denkt er constant aan, of niet trutje?

Je staart naar de vrouwen om je heen en wenst dat je een van hun jou dwingt om "het" te doen! Jou dwingt om je op te maken, sletterige lingerie aan te trekken, en dan de ultieme fantasie waarvan je clitje gaat tintelen- en dat is een dildo rechtstreeks in dat vieze gaatje van je duwen en dat je dan wordt gedwongen om die vieze dildo te zuigen totdat je gaat kokhalzen.

Ik ben de vrouw die haar jongere broertje heeft gedwongen om pruiken, make up en jurken te dragen en hem daarna heeft laten dansen terwijl hij jankte net een baby. Ik lachte, gaf hem klappen en heb hem vieze Barbie spelletjes met mij laten spelen. Jij zal nooit een fractie zijn van de mooie, getalenteerde en de supervrouwelijke vrouw dat ik ben. Maar ik zal met veel plezier op jou experimenteren!!!! Hormonen, Plastische chirurgie en met de Sissy Charm School opleiding kom jij een heel eind, tegen de tijd dat ik met jou klaar ben - ben jij de mooiste travestiet die er op deze aardbol rondloopt.


Dingen die jij niet meer zult doen

Met de jongens rondhangen
Naar sport en het porno kanaal kijken
Respectloos naar vrouwen toe zijn
Je als een "Macho" gedragen
Iets seksueels met een vrouw doen

Een smaak verwerven voor

Panties aantrekken, sletterige kleding en neuk me hakken
Winkelen, bikini waxes en vrouwen boekjes
Compleet onderdanig naar mij toe zijn
Vernedering om je onmannelijk te maken
Gloryholes, straat hoeken, homo parken en grote pikken

 

© 2018 EbonyGoddessGodiva.com and GoddessGodiva.nl All rights reserved. No portion of this Web Site may be reproduced in any form, or by any means, without prior written permission from GoddessGodiva