Bring Honey To The Hive - Financial Domination


Elk slaaf de ik heb, maakt niet uit wat hun rang is, dient mij financieel. Het is simpel gezien gewoon weer een andere vorm van aanbidding en deze is mijn persoonlijke favoriet. Ik raak namelijk opgewonden van geld en helemaal als ik er niet zelf voor heb gewerkt. Het benadrukt mijn kracht. Of er nou vrijwillig wordt bijgedragen of door middel van dwang het is het lot van jongens om geld te geven en het is mijn lot om geld te pakken.

Het laat je lijden als geen ander. Het beperkt je gehele bestaan. Emotioneel, geestelijk, fysiek- de pijn van betalen en geld afstaan is restrictiever dan elke andere traditionele vorm van bondage en uiteindelijk krijg je de ultieme bevrediging.

Het begint heel langzaam net als een druppel morphine. Ik neem het extra geld wat je deze maand over had om leuke dingen mee te doen, uit eten of andere plezierige dingen die jij niet waard bent om te doen. En wanneer je dan probeert uit te geven wat je niet meer hebt, dan krijg je dat lekkere gevoel van lijden en het plezierige gevoel dat je het aan mij hebt uitgegeven. Ik verdien het natuurlijk vele malen meer dan jij.


Het geeft je een extreem lekker gevoel, het geven van steeds meer geld dan jij je werkelijk kan veroorloven en daardoor steeds intensiever en meer zal lijden. Duizenden en duizenden euro's van jou rekening overgeschreven op mijn rekening. Het gevoel zal hierdoor alleen maar worden versterkt en zal een zodanige gewoonte worden die moeilijk is te doorbreken. Als je alleen al naar mij kijkt, hoe zou jij hier dan ooit mee willen stoppen.


Natuurlijk heb je ook degene die verlangen naar mijn complete controle over hen. Jouw rekening wordt mijn rekening en ik zal jou een maandelijkse toelage geven. Dit is net genoeg om je basis behoefte te voorzien de rest is voor mij.


Ik kan met geen woorden beschrijven wat voor een gevoel dit geeft. Ik raak hier zo opgewonden van. Het voelt als hete druppels water over mijn koude lichaam. Het idee dat deze Surpreme Blackgoddess jou helemaal heeft uitgekleed en jij zo vormbaar bent geworden als goud. Goud is wat jij voor mij bent en dat weet je, een munt, een mooi nieuw horloge of een nieuw paar designer hakken.


Het geeft je een extreem lekker gevoel, het geven van steeds meer geld dan jij je werkelijk kunt veroorloven en daardoor steeds intensiever en meer zal lijden.


WAYS TO WORSHIP THE QUEEN BEE

 

© 2018 EbonyGoddessGodiva.com and GoddessGodiva.nl All rights reserved. No portion of this Web Site may be reproduced in any form, or by any means, without prior written permission from GoddessGodiva