Entrapment Is Just So...Delicious.

You can run but you can't hide!

I know exactly where you live!

Your IP Address : 54.81.209.0

Your Country Name : United States

Your City is : Ashburn


Je wordt opgejaagd door een mooie vrouw. Deze verleidelijke jaagster wil jou niet vermoorden ... Ze wil jou pijn doen. En jou in een hoek te duwen waar de enige optie die je hebt is om haar te geven wat zij eist.


Jij bent haar eigendom, op een vreselijk angstaanjagende manier, want zij kan jouw gelukkig leventje

voor altijd beëindigen met een fluisterend woordje en haar mooie volle lippen naar de juiste persoon. Je weet dat er maar een manier is om ervoor te zorgen dat zij je smerige geheimen voor zich houdt. Geef haar wat ze wilt. Je hebt jezelf wel erg in de nesten gewerkt of niet? Ze is zo ongelooflijk mooi - een vrouw waar je zelf nooit in de buurt van zou kunnen komen - en dat terwijl je in gevaar bent en doodsbang voor het verliezen van het leven en de bezittingen die je had - Je kunt dus tegen geen nee tegen haar zeggen.


Als ze zegt dat jij pik moet zuigen voor haar en foto's te nemen, doe je het - zelfs als je weet dat als iemand die foto's ooit zal zien die zij in bezit heeft van jou – jij voor het leven vernederd zou zijn en ten minste een familielid minder hebt om wat voor te kopen tijdens de feestdagen.


Het spannende is nooit weten wanneer zij zult toeslaan. Je bent lekker aan het werk, daarna wat tijd door brengen met je gezin, de uren van jou zielige leven tikken door.
Je lijkt wel opgelucht. Je denkt misschien is zij jou vergeten.

Maar de dag dat je telefoon overgaat gaat, jij naar beneden kijkt en haar nummer ziet. Dan realiseer jij je terwijl je staat te trillen als een rietje……. Zij vergeet het nooit.

Het is tijd om te betalen. En er is geen genade van de collector, dus kan je het geld maar beter ophoesten - of alles waar jij waarde aan hecht, alles waar je van houdt, alles dat iets voor je betekent ... zal worden vernietigd met een grijns van haar Yves Saint Laurent rode lipjes.


Wakker worden, kleine dwaas. Het is tijd om van die fantasie in je erwten hersenen een zoete werkelijkheid te maken.


Vul de meest angstaanjagende Chantage Formulier in, en ontdek wat het betekent om mijn prooi te zijn.


 

© 2018 EbonyGoddessGodiva.com and GoddessGodiva.nl All rights reserved. No portion of this Web Site may be reproduced in any form, or by any means, without prior written permission from GoddessGodiva