Your Weenie behind Bars

In de wereld van GoddessGodiva behoren alle mannen in kuisheid te leven, om mij de Surpreme BlackGoddess te dienen en niet hun eigen zelfzuchtige behoeftes te bevredigen!

Mannen hebben een pik om twee redenen, om uit te plassen en om het superieure ras te bevredigen wanneer ze hem dat beveelt. Als zij op zichzelf aangewezen zijn kan er niet op worden vertrouwd dat zij niet toegeven aan hun verraderlijke egoÔstische fantasieŽn.


GoddessGodiva biedt een kuisheidsgordel service aan mannen aan die erkennen dat als ze alleen gelaten worden zij waardeloze wezens zijn, maar slim genoeg om correctie te zoeken door hun piemeltje in een kuisheidsgordel te laten zetten en onder de controle en supervisie van GoddessGodiva te zijn.

Elke keer als jij een erectie of een opwindend gevoel hebt, wanneer jou ogen het vrouwelijk geslacht gezien zal het gevoel van kuisheid opspelen, en zal het de gedachte aan Godiva triggeren. Jij zult eraan herinnerd worden dat Godiva eigenaresse is en de controle heeft over het meest intieme deel van jouw lichaam. Het is dan dat je aan Godiva jouw controle misdraging zult moeten rapporteren en dan zal jij de kunst leren van het zijn van een echte onderdanige.


Ik verwacht als eerste een email met een donatie van Ä125 waarin jij beschrijft waarom jij het denkt te verdienen dat ik de sleutel van jou kuisheidsgordel bewaar. Als ik het accepteer dan dien jij het chastity contract te kopen en zal ik jou verdere instructies verschaffen met kosten waaronder het kopen van een kuisheidsgordel. Mijn persoonlijke favoriet is de DreamLover2000 bekijk mijn video in mijn diary.

Duties will include...

Name
Email Address

 

© 2018 EbonyGoddessGodiva.com and GoddessGodiva.nl All rights reserved. No portion of this Web Site may be reproduced in any form, or by any means, without prior written permission from GoddessGodiva