Consensual BlackMail Terms of Agreement


Door het invullen van het formulier en jou sollicitatie donatie van Ä 99 te sturen, ga je akkoord met mijn regels en begrijp jij dat je te allen tijde respectvol zult blijven. Je doet wat je gezegd wordt en jij zult GoddessGodiva's geboden nooit in twijfel trekken. Je begrijpt dat nadat de contracten zijn verzonden, het aan GoddessGodiva's geboden is. Je begrijpt dat nadat de contracten zijn verzonden, het aan GoddessGodiva is wanneer het contract zal worden beŽindigd en zal je haar regels volgen tot het moment dat ze kiest om het contract te beŽindigen. Alle contracten zijn bindend en dit is geen spel, ik verzeker jou het is heel echt! Vul het formulier in en stuur je donatie.

Ik ga akkoord met het betalingsschema dat GoddessGodiva en ik hebben afgesproken. Mijn maandelijkse servicekosten zijn Ä 400,00 en ik ga akkoord met de telefoonkosten en telefoon tarief. GoddessGodiva's e-mail opdrachten worden vooraf betaald. Je moet de gevraagde informatie nauwkeurig op het aanvraagformulier verstrekken.

Ik ga ermee akkoord en in feite wens ik GoddessGodiva te voorzien van mijn persoonlijke gegevens met de bedoeling te worden gechanteerd met wederzijdse instemming. Door het invullen van deze e-mail formulier ga ik akkoord dat ik dit uit mijn eigen vrije wil doe en dat GoddessGodiva het laatste woord heeft over contract wijzigingen of voorwaarden. Ik geef de volgende informatie geheel vrijwillig. Ik ben niet gedwongen of bedrogen om deze informatie te verstrekken en begrijp dat GoddessGodiva deze informatie mag gebruiken hoe zij wil. Wanneer dit document wordt ingevuld en ondertekend is alle informatie eigendom van GoddessGodiva en kan zij ermee doen wat ze wilt.

Verder stem ik er expliciet en onvoorwaardelijk mee in om alle instructies op te volgen, tenzij de instructies illegaal of fysiek schadelijk zijn voor mijzelf. Ik begrijp dat het niet uitdrukkelijk en gehoorzaam volgen van haar instructies zal kunnen leiden tot het vrijgeven van de onderstaande informatie die is verstrekt aan de aangewezen partijen of aan een andere partij dat zij geschikt vind.

Ik begrijp dat dit contract voor onbepaalde tijd is. Ik begrijp dat als GoddessGodiva beslist om de banden met mij door te snijden dat zij alle informatie die ik heb verstrekt veilig verwijderd. Ik heb begrepen dat GoddessGodiva als zij dit wenst, het recht heeft om voorwaarden op elk gewenst moment te wijzigen. Als ik niet de banden met GoddessGodiva wens te verbreken, zal zij de volledige controle over mij hebben, of als ik ooit word losgelaten dan moet dat in de vorm van een brief, ondertekend door GoddessGodiva om van kracht te kunnen gaan. Indien ik op enig moment ik het contract verbreek met GoddessGodiva moet ik het oorspronkelijke contract teruggeven.Consensual Blackmail Application Form

Echte Naam:
Mobiele Nummer:
Huis Telefoon Nummer:
Werk Adres en Telefoon Nummer:
Huis adres:
Alle Hotmail en Email adressen:
Vriendin/ Vrouw info:
Ouders / Broers/ Zussen info:
Hun volledige naam:
Hun Email adressen:
Hun werk gegevens:
Hun Mobiele en Huis Telefoonnummers:


Informatie van Familie en Vrienden


Namen van tenminste 4 vrienden of familie informatie hier, onder andere namen, adressen, telefoonnummers en Yahoo Ids en e-mails. Schrijf een brief aan je ouders of partner met vermelding van jou smerigste fantasie en meld je volledige naam op het einde. En alle andere informatie die jij wilt verschaffen voor de kick. Hierbij bevestig ik dat ik deze informatie geheel vrijwillig heb gegeven. Ik ben niet onder dwang gezet om de bovenstaande informatie te verschaffen. Ik doe dit omdat ik GoddessGodiva wil dienen als haar gechanteerde slaaf en om haar mijn volledige aandacht te schenken.
Sign
Date
 

Doneer €99Nadat jij het formulier hebt ingevuld zal ik contact met je opnemen. Jij zult verplicht worden tot het tekenen van een Blackmail contract dat mij vrijwaart van alle aansprakelijkheid. Jij dient ook een kopie van je paspoort of een andere vorm van identificatie te verstrekken!


 

© 2018 EbonyGoddessGodiva.com and GoddessGodiva.nl All rights reserved. No portion of this Web Site may be reproduced in any form, or by any means, without prior written permission from GoddessGodiva